Nakon posljednje utakmice regularnog dijela HT Premijer lige u kojoj je Sonik Puntamika pobijedila Šibenku, Cibona je doznala svog protivnika u četvrtfinalu.

To je Adria Oil Škrljevo, a prva utakmica je na rasporedu u nedjelju u KC Dražen Petrović s početkom u 18.00 sati.

Počinje doigravanje i sretni smo zbog toga. Nema lakih protivnika ni utakmica. Škrljevo je ekipa koja ima kvalitetu, iskusnog trenera i kvalitetne igrače. Mi se spremamo najbolje i siguran sam da ćemo biti pravi, odigrati dobru košarku i da ćemo na kraju biti zadovoljni. Igra se na svaka 2-3 dana i neće biti puno vremena za analize, radosti ili patnje. Moramo biti čvrsto s dvije noge na zemlji i igrati najbolje što znamo. – izjavio je trener Vladimir Jovanović u najavi susreta.

Škrljevo je ekipa koju mi dobro poznajemo, igrali smo s njima puno puta ove sezone. Znamo koje su njihove prednosti i koje su njihove mane. Mi smo nakon dugo vremena imali prostora za trening, uigravanje i ispravljanje nekih nedostataka u igri i sad je na nama da to pretočimo u seriju protiv Škrljeva i da ih maksimalno ozbiljno shvatimo kako ne bi bilo nekih neželjenih iznenađenja. – podvukao je Jakov Mustapić.

Prijenos utakmice će biti na HKS TV-u.

#HejaHejaCibosi