KK Cibona i Josip Bilinovac su sporazumno raskinuli suradnju.

Bilinovac se priključio klubu još u srpnju, 2017. godine., a ljetos je produžio ugovor na još dvije sezone. Razlog ovog nenadanog odlaska leži u tome što je ovaj 30-godišnji bek šuter dobio izdašniju ponudu iz francuske lige na temelju koje je izrazio želju za odlaskom. Zahvaljujući izrazito korektnoj dosadašnjoj suradnji s Josipom, Klub mu je odlučio izići u susret i udovoljiti njegovoj želji da se okuša u inozemstvu.

Marin Rozić:

S jedne strane nam je žao što Josip odlazi jer se radi o sjajnom momku i igraču. S druge strane nam je drago da je dobio lijepu šansu da igra u inozemstvu. Na račun njegove korektnosti kroz sve ove godine donijeli smo odluku da ga pustimo da ode i udovoljimo njegovoj želji da zaigra u novoj sredini. 

Josip Bilinovac:

Zahvalio bi se ljudima u Klubu što su mi dozvolili da odem. Sigurno da će mi razdoblje provedeno ovdje ostati jedno od dražih sjećanja u karijeri, posebice ona godina kad smo osvojili naslov protiv Cedevite. Takva će mi sezona zauvijek ostati urezana u pamćenje. Zahvalio bi se i svim djelatnicima, igračima i stručnom stožeru i želim im svu sreću u daljnjem natjecanju. Pratit ću vas i dalje i navijati!

Josipu ovim putem zahvaljujemo na svemu što je kroz godine napravio za Klub i želimo puno sreće u daljnjoj karijeri!

#HejaHejaCibosi