U 17. kolu ABA lige Cibona će u Draženovom domu u nedjelju u 19.00 sati ugostiti slovensku Krku.

KUPI VIRTUALNU ULAZNICU  – GLEDAJ UTAKMICU!

Preko sustava Ulaznice.hr prodaju se virtualne ulaznice za utakmicu, a nakon obavljene kupnje se dobije link preko kojeg će se moći gledati sutrašnji susret.

Sav prihod od prodanih ulaznica Cibona će preusmjeriti na račun Državnog proračuna Republike Hrvatske te će biti namijenjen za sanaciju šteta u Sisačko-moslavačkoj županiji te drugim područjima pogođenim razornim potresima!

KUPI LINK!

Cibona je u dobrom ritmu. U posljednjoj je utakmici pobijedila Borac, a nakon oporavka od ozljeda treneru Veliću će biti na raspolaganju Scottie Reynolds i Ivan Novačić, tako da je nakon dugo vremena ekipa kompletna.

U prvom dijelu prvenstva Cibosi su u Novom mestu pobijedili Krku (80-63) i imaju priliku obraniti domaći parket i pridružiti se ekipama s 5 pobjeda (Krka, FMP i Split).

Ivan Velić:

Sigurno da nas čeka još jedan nezgodan i zahtjevan protivnik. U prvom dijelu smo slavili u Novom mestu, ali to ne mora značiti ništa. Ovo je nova utakmica, nova priča. Oni puno šire, uzimaju dosta šuteva za tri poena. Moramo odgovoriti na taj njihov stil košarke. Mi smo u dobrom ritmu. Igrali smo jako dobru utakmicu s Megom, Borac smo dobili i nadam se da ćemo na tom tragu biti i s ekipom Krke. Prvenstveno ćemo tražiti da igramo jednu dobru obranu, da budemo agresivni i čvrsti, pokušamo dominirati u skoku i dođemo do laganih poena što se tiče tranzicije. Ponavljam, bit će vrlo teško jer je svaki protivnik u ABA ligi zahtjevan.

Ovom prilikom pozivam sve naše navijače da se priključe ovoj akciji, kupe ulaznice i pomognu svim žrtvama potresa!

Lovro Gnjidić:

U goste nam stiže  neugodna ekipa, slična Borcu, dosta ‘switchaju’. U ekipi je odlična atmosfera. Vratio nam se i Scottie tako da očekujem najbolji mogući ishod u nedjelju. Također, pozivam navijače da kupe ulaznice, dobiju link za gledanje i na taj način pomognu žrtvama potresa!

 

#HejaHejaCibosi