Posljednju utakmicu 10.kola ABA lige igrat će Cibona u gostima kod Cedevite Olimpije u nedjelju u 21.00 sati.

Vukovi za sutrašnju utakmicu ne mogu računati na Darka Planinića koji ne može igrati ABA ligu u ovom prvom dijelu, mladi Lovro Gnjidić još uvijek nije zaliječio ozljedu prepone, a upitan je i Igor Marić koji je u posljednjoj utakmici ozljedio stopalo.

Ekipa Cedevite Olimpije je u regionalnoj ligi pobjeđivala 4 puta u posljednjih 5 utakmica. Ovaj tjedan su ušli u TOP 16 Eurokupa i u pozitivnom ritmu dočekuju Cibose.

Ekipa Cedevite Olimpije, kao i svake sezone dosad, ima velike ambicije i ciljeve. Kvalitetom u rosteru zaslužuju mjesto među 4 najbolja tima u ABA ligi. S druge strane,tražit ću od igrača maksimalni angažman, da budemo agresivni i imamo pristup kakav smo imali protiv FMP-a. Želim da budemo hrabri, što više držati egal i ako nam se ukaže šansa da dođemo do iznenađenja. Znamo da Planinić nema pravo igranja ABA lige u ovom prvom dijelu, Gnjidić još uvijek vuče tu ozljedu tako da ćemo biti i bez njega. U posljednjoj utakmici HT Premijer lige Marić je ozljedio stopalo tako da je i on upitan, najavio je strateg Vukova Ivan Velić.

Bit će ovo sigurno jedna jako izazovna utakmica za nas. Cedevita je ekipa koja pokazuje impresivnu igru koja se ogleda i u rezultatima koje ostvaruju, kako u ABA ligi tako i u Eurokupu. Dobro su pokriveni na svim pozicijama i mi ćemo morati ispoštovati sve trenerove upute, biti maksimalno koncentrirani i dati sve od sebe da dođemo do svoje šanse i probamo je iskoristiti, podvukao je razigravač Krešimir Radovčić.

Vukovi će na put krenuti u nedjelju.

Utakmicu će prenositi Arena Sport 1.

#HejaHejaCibosi