Košarkaši Cibone opravdali su ulogu favorita u trećem krugu Kupa ”Krešimir Ćosić” pobjedivši Osijek sa 103-77. Tim su rezultatom ostvarili plasman na Final Eight.

Najraspoloženiji u redovima Vukova bili su Marko Ramljak sa 24 poena i Matic Rebec sa 23 poena i 10 asistencija.

Ivan Velić, trener Cibone:

Čestitam igračima na ulasku u Final Eight Kupa ”Krešimir Ćosić”, očekivali smo teži susret s obzirom na naš veliki broj utakmica i putovanja. Bilo je dosta ozlijeđenih igrača, međutim, ovi koji su igrali uložili su dodatni napor i riješili smo utakmicu.

Matic Rebec, igrač Cibone:

Znali smo da moramo ući jako u utakmicu, ušli smo maksimalno i zasluženo pobijedili. Čestitam svojim suigračima.

Domagoj Kujundžić, trener Osijeka:

Ekipa Cibone nas je ozbiljno shvatila, trudili smo se maksimalno ali nije išlo, sa velikim brojem ozlijeđenih igrača mi nismo mogli parirati. Ekipa Cibone nas je nadigrala u svakom segmentu, imali smo velik broj izgubljenih lopti. U nedjelju se vraćamo u stvarnost, protivnicima koji su po našoj mjeri, moramo se oporaviti do te utakmice.

Andrija Šarenac, igrač Osijeka:

Danas smo očekivali da možemo više parirati Ciboni, za nas je ovo bila sjajna prilika napraviti povijesni uspjeh za klub, ali nažalost nismo. Ovaj put su nas bolje skautirali jer smo prve dvije utakmice bili u egalu sa njima. Želim im čestitati na fer i korektnoj borbi te sreću u daljnjem natjecanju.

OSIJEK VRIJEDNOSNICE – CIBONA 77-103 (18-22, 19-23, 13-25, 27-33)

OSIJEK – CIBONA KOMPLETNA STATISTIKA

SNIMKA UTAKMICE

#hejahejacibosi