Nakon slavlja kod Škrljeva okrećemo se novoj utakmici. Prvoj domaćoj. U 2. kolu ABA Lige Cibona će ugostiti Igokeu.

Obje su ekipe ovo natjecanje otvorile porazom.Dok je Cibona u tvrdoj utakmici izgubila od Crvene Zvezde, Igokea je minimalnim porazom izgubila od Mega Bemaxa, u utakmici u kojoj je briljirao bivši cibonaš Tomislav Zubčić sa 29 poena.

Treneru Veliću su na raspolaganju svi igrači osim već ranije ozlijeđenog Krešimira Ljubičića, a Igokeu je zbog problema s koljenom kojeg vuče još od prošle sezone, napustio Orlando Johnson.

Ivan Velić, trener: ,,Ozbiljan roster s nekim NBA igračima. Jednostavno ćemo trebati biti na maksimumu svojih mogućnosti da dobijemo tu utakmicu. Nadam se da ćemo biti puni energije i da ćemo pomoću navijača doći do prve pobjede u ABA Ligi.”

Marin Rozić, kapetan: ,, Prije svega hvala Igokei što su pristali pomaknuti utakmicu. Klubovi iz naše lige nam nisu htjeli izaći u susret a oni jesu, tako da im prvenstveno hvala na tome. Što se njih tiče stvarno su napravili dobru ekipu ove godine. Odlučili su uložiti ozbiljne novce i imaju kvalitetne i iskusne igrače. Igra koju su igrali na Superkupu izgledala je jako dobro, raznovrsno, prijete sa svih pozicija. Bilo bi sjajno otvoriti pobjedom, međutim, svjesni smo koliko je ova utakmica teška. Pozivam sve navijače, za naše Smogovce ne sumnjam da će biti u velikom broju, no isto tako pozivam i sve ljude koji vole košarku da dođu i vide ovu novu Cibonu jer vjerujem da se ima što vidjeti!”

Zato ponedjeljak, 08.10, KC Dražen Petrović, 18:00 sati.

Dođite podržati ovu novu Cibonu!