U posljednjem kolu regularnog dijela ABA lige košarkaši Cibone gostuju u Beogradu kod Crvene Zvezde. Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak, 12.ožujka u 18 sati.

Cibonin trener Ante Nazor želi se dobrom igrom oprostiti od regionalnog natjecanja i okrenuti se novim izazovima u domaćem prvenstvu.

” Očekuje nas zadnje kolo ABA lige protiv najjačeg protivnika. Imali su odličnu sezonu, kako u ABA ligi tako i u Euroligi. Nama treba biti maksimalan motiv igrati protiv jedne takve ekipe u Pioniru”, kazao je Ante Nazor uoči utakmice.

” Plan je biti što dulje u utakmici, tražiti svoju šansu i na tragu dobre igre završiti ovu vrlo tešku i problematičnu sezonu u ABA ligi te okrenuti se domaćem prvenstvu”, istaknuo je Cibonin trener.

Iako je ovo utakmica bez velikog značaja, igrač Cibone Branislav Ratkovica vjeruje kako će Vukovi pružiti dobru partiju u Pioniru.

“Utakmica bez nekog velikog značaja za obje ekipe. Oni su potvrdili prvo mjesto, a mi ne možemo niti gore niti dolje na tablici. Bez obzira na sve idemo u Beograd dati sve od sebe, odigrati što bolju utakmicu i prikazati se u što boljem svijetlu. Nadam se da ćemo imati neke šanse. Bit će teško. Zvezda je kvalitetan protivnik i zasluženo su prvi na tablici”, izjavio je Ratkovica.

Utakmicu protiv Crvene Zvezde možete pratiti u izravnom prijenosu na Arenasportu.