U posljednjem kolu ABA lige na domaćem terenu košarkaši Cibone igraju protiv Mornara. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 4.ožujka u 21 sat u Draženovom domu.

Cibonin trener Ante Nazor priželjkuje da njegova momčad završi regionalno natjecanje na najbolji mogući način, pobjedom.

“Igramo protiv ekipe koja je među prve četiri momčadi u ABA ligi. Moramo imati pristup na tragu onoga kojeg smo imali protiv takvih ekipa na domaćem terenu. Ovo je ujedno i oproštaj od regionalne lige, zadnje kolo na domaćem terenu i željeli bismo završiti na najbolji mogući način, dobrom igrom i pobjedom” , kazao je Ante Nazor na konferenciji za novinare i nastavio o ekipi Mornara:

“Mornar je kvalitetna ekipa. Ima jake igrače na lopti, prvenstveno Needhama i Raley-Rossa. Šuterski su opasni, igraju lepršavo i trče kontra napad. Moramo biti spremni zaustaviti njihove glavne adute i dovesti utakmicu u smjer da ju možemo iskontrolirati.”

“Nakon ove pauze koja nam je dobro došla da se resetiramo, ponovno smo kompletni. Nadam da će naša timska kemija biti dodatan impuls. Iako je kasni termin odigravanja utakmice pozvao bih sve navijače da nas dođu bodriti u što većem broju”, zaključio je strateg Vukova.

Igrač Cibone Domagoj Bošnjak uoči utakmice sa Mornarom:

“Čeka nas teška utakmica. Mornar je osigurao playoff, ali bez obzira na to biti će motivirani da nam vrate za našu pobjedu u Baru. Mi ćemo dati sve od sebe da odigramo u dobrom ritmu. Očekujem pobjedu.”

Ulaznice za utakmicu možete kupiti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane koja se otvara 2 sata prije susreta.