Košarkaši Cibone ovaj vikend u novom kolu ABA lige gostuju u Ljubljani kod Petrol Olimpije. Utakmica je na rasporedu u subotu, 23. prosinca u 17 sati uz direktan prijenos na Arena Sportu.

” Izuzetno jaka momčad koja igra na tri fronta. Pružala je jako dobre partije u Europi. Znali su posustati u ABA ligi u nekim situacijama, a to se dogodilo i u slovenskom prvenstvu. Umor dođe na svoje,” istaknuo je Nazor o ekipi Olimpije te nastavio:

“Mi moramo odigrati jaku energetsku utakmicu na tragu zadnje, poboljšati neke stvari i probati dobiti utakmicu. Trebamo im oteti agresivni ritam u obrani, u pretrčavanju, posebno u odnosu na skok. To nam treba biti vodilja. Povećat ćemo rotaciju igrača i neopterećeni pružiti što bolju partiju na strani”, kazao je Ante Nazor i zaključio:

“Moja ekipa može jednako dobro odigrati na strani kao i kod kuće. To nam je dodatni kvalitet.”

Kapetan Cibone Marin Rozić vjeruje u novu pobjedu Vukova u ABA ligi.

“U dobrom smo ritmu, uhvatili smo zamah. Polako se slažu kockice. Prošlo je neko vrijeme zajedno s novim trenerom i novim playmakerom. Mislim da sada izgledamo puno bolje. Idemo u Ljubljanu nastaviti pozitivan niz u koji smo ušli. Spremit ćemo se dobro. Imamo malo zdravstvenih problema, ali se nadam da ćemo u subotu biti kompletni. Vjerujem u našu pobjedu”, izjavio je Rozić.

U susretu protiv Zmajeva upitan je nastup Branislava Ratkovice kojem je stradao nos u sudaru na treningu pred utakmicu sa Zagrebom.