Na drugoj polufinalnoj utakmici doigravanja Cibona – GKK Šibenik Vukovi su imali posebnu podršku s tribina. Igrači prve momčadi Dinama, predvođeni kapetanom Domagojem Antolićem i pomoćnim trenerom Markom Marićem došli su podržati svoje sportske kolege.

U prilično popunjenom Draženovom domu nije manjkalo dobre atmosfere, a mnogi posjetitelji iskoristili su priliku i fotografirali se s Dinamovim nogometašima.  Trener Damir Mulaomerović nakon plasmana svoje momčadi u finale iskoristio je priliku i zahvalio se nogometašima na podršci: “Zahvalio bih se nogometašima Dinama što su nas došli bodriti kao i svim navijačima koji su nas večeras bodrili i pomogli nam u trenucima kad nam je najviše trebalo.”

Modri su na poluvremenu razgledali naš trofejni salon gdje su imali priliku upoznati se s bogatom klupskom povijesću te fotografirati se s vrijednim klupskim peharima.

Hvala igračima i stručnom stožeru Dinama na dolasku i podršci koju su nam pružili u ovom vrlo bitnom trenutku za klub. Veselimo se nekom novom druženju!