U pretposljednjem kolu ABA lige Cibosi će na domaćem terenu ugostiti Mega Leks. Bit će to posljednja prilika gledateljima da napune Draženov dom i pomognu Vukovima da dođu do pobjede u regionalnoj ligi.

Utakmica je na rasporedu u subotu, 4.ožujka u 21 sat. Iako je momčad suočena sa zdravstvenim problemima, trener Damir Mulaomerović želi prekinuti negativan niz u ABA ligi.

“Čeka nas još jedna teška utakmica u ABA ligi protiv Mega Leksa. Bez obzira na ozljedu Luke Žorića (gležanj) i mogućnost neigranja Sulejmanovića zbog temperature, moramo se pokazati pred domaćom publikom u što boljem svijetlu i prekinuti negativan niz u regionalnoj ligi. Ekipa Mege je mlada i poletna, tako da ćemo morati uzvratiti istom mjerom i sa što boljim rezultzatom odigrati zadnja dva kola koja su nam preostala,” najavio je susret trener Vukova.

Kapetan momčadi Marin Rozić se nada podršci s tribina i punoj dvorani:

“Ovo nam je posljednja utakmica ABA lige na domaćem terenu. Ostaje nam još jedno kolo sljedeći vikend u gostima protiv Krke. Mega Leks je mlada i kvalitetna ekipa. Očekujem jednu tešku, ali i zanimljivu utakmicu. Iskorsitio bih priliku i ovim putem pozvao sve koji su u mogućnosti da dođu u Draženov dom i podrže nas u što većem broju.”

Ulaznice možete kupiti na blagajni KC “Dražen Petrović” već po cijeni od 10 kuna. Blagajna će biti otvorena na dan utakmice od 19:00 sati.