Na utakmici 25.kola ABA lige između Cibone i Mega Leksa posebni gosti na tribinama biti će polaznici Škole košarke Vučići i njihova vesela maskota Lupy. Naši mali prijatelji doći će kako bi dali podršku velikim dečkima i svojim uzorima u posljednjoj utakmici regionalne lige u Draženovom domu ove sezone.

Program košarke Vučići pod motom “Igraj snažno, igraj pametno”, potiče djecu na igranje s entuzijazmom i intenzitetom, te im pomaže u razvijanju sposobnosti kontroliranja svog entuzijazma inteligentnim odlučivanjem.

Tijekom više od 20 godina djelovanja poduka košarke ostvarena je na 75 sportskih školskih dvorana na području grada Zagreba i bližeg okruženja (Samobor, Zaprešić, Karlovac, Dugo Selo, Donja Zelina, Ozalj, Sisak i dr.). Poduku je provodilo više od 200 trenera košarke i sudjelovalo više od 20 tisuća polaznika.

Iz škole košarke Vučići selektirano je više desetaka mladih reprezentativaca Hrvatske, članova NCAA i NBA ekipa, a samo neka od imena su: Željko Šakić, Stipe Krstanović, Marko Arapović, Ivica Zubac, Nik Slavica, Toni Kumanović, Mateo Habazin, Emir Šabić, Krešimir Nikić i Oton Janković.

Poduka košarke dostupna je svim predškolcima te učenicima od 1. do 8. razreda neovisno o spolu, razini znanja i sposobnosti, socijalno ekonomskom statusu te ostalim različitostima. Treninzi za početnike i srednje košarkaše organizirani su u gotovo svim gradskim četvrtima.

Za sve polaznike škole košarke organizirana je interna CIBONA liga. Svi polaznici imaju priliku igrati prave košarkaške utakmice, a na kraju lige svaki sudionik dobiva medalju za uloženi trud i ostvareni uspjeh. Najnadareniji pojedinci nastavljaju svoje košarkaško usavršavanje u mlađim dobnim selekcijama KK Cibona.

Upis u školu košarke «Vučići» moguć je tijekom cijele školske godine.

Više informacija o samoj školi možete pronaći na web stranici  www.vucici.hr

ili direktnim kontaktom putem e-mail adrese: vucici@vucici.hr

Veselimo se našoj daljnoj suradnji. Heja Heja Vučići!