Košarkaši Cibone stigli su do nove pobjede. U 18. kolu A1 lige bili su bolji u gostima od Kvarnera 86:98  (18:27, 13:22, 22:26, 33:23).

Iako je ovo Vukovima već druga utakmica u samo dva dana, od samoga početka Cibosi si su se postavili i kontorilirali igru na terenu. U prvih 5 minuta utakmice napravili su razliku 6:0, te su prvu četvrtinu s lakoćom priveli kraju u svoju korist. Odličnu igru Cibosi su nastavili sve do kraja prvoga dijela, pa su na odmor otišli rezultatom 31:49.

I u drugom dijelu utakmice Cibosi su nastavili dominirati, osobito u trećoj četvrtini kada su prednost povisli na +22 poena (53:75). To je prelomilo utakmicu pa je već na kraju treće četvrtine bilo vidljivo da će Vukovi stići do nove pobjede.  Domaća momčad probudila se tek krajem zadnje četvrtine kada su ubacili 33 poena, no to je bilo prekasno da bi ozbiljno zaprijetili Cibosima.

U redovima Cibone najefikasniji je bio Ćorić sa 16 poena dok je Gospić ubacio 15.

Trener Cibosa Damir Mulaomerović bio je zadovoljan pristupom svoje momčadi:

” Profesionalno smo odradili utakmicu. Niti u jednom trenutku rezultat nije dolazio u pitanje. Većinu utakmice smo dosta dobro reagirali pogotovo u obrani. U drugom poluvremenu smo se možda malo opustili. Drago mi je što smo uspijeli odmoriti glavne igrače te što smo dali priliku igračima koji u posljednje vrijeme imaju manju minutažu. U zadnje tri utakmice imamo tri pobjede. Ušli smo u jedan pobjednički ciklus i sada mirno čekamo Zadar u srijedu.”

KVARNER: Vucić 6, Kučan 4, Štimac 6, Butorac 17, Veljačić 20, Barnjak, Antunović, Vidmar, Miličević 7, Kalpić 7, Pešut 11, Vujičević 8.

CIBONA: Reynolds 5, Bošnjak 11, Šakić , Slavica 6, Žorić 14, Rozić 9, Marinell 9, Marić 13, Ćorić 16, Sulejmanović, Joksimović, Gospić 15.