Nakon dva uzastopna gostovanja, Karpoš Sokoli i SIG Strasbourg u Ligi prvaka, Cibosi će u 19.kolu ABA lige ugostiti slovensku Olimpiju. Utakmica se igra u subotu, 21.siječnja u 21 sat u Draženovom domu.

Vukovi će zaigrati u punom sastavu, a trener Damir Mulaomerović najavio je svoja očekivanja sutrašnjeg dvoboja:

“Radi se o ekipi koja je dosta nezgodna i koja je zadnju utakmicu dobila Partizan. Iako smo ih mi dobili u prvom dijelu ovo je nova utakmica. Gledajući tu zadnju utakmicu, prekinuli su niz Partizanovih pobjeda što znači da su u dobrom stanju bez obzira na prethodni poraz od Mornara. Za nas je ovo dosta bitna utakmica kako bismo se vratili u pravi ritam. Predstavlja nam problem to što nemamo treninga, u pet dana smo imali samo jedan trening. Za našu ekipu dosta je bitan trening. Pokušat ćemo kroz današnji trening i dio regeneracije koji ćemo napraviti do sutra, pružiti dobru partiju kako bismo se vratili na pobjednički kolosijek.”

Na trenerove riječi nadovezao se i Emir Sulejmanović:

” Olimpija je jako neugodna ekipa. Pobjedom protiv Partizana pokazali su svoju kvalitetu. Moramo biti maksimlano u utakmici, moramo biti pravi kako bismo dobili ovu utakmicu. Težak tjedan je iza nas. Imali smo dva teška gostovanja, ali vjerujem da ćemo se oporaviti i odigrati utakmicu na najvišem nivou.”

Ulaznice za utakmicu protiv Olimpije mogu se kupiti na blagajni KC Dražen Petrović koja će biti otvorena od 19 sati. Cijene se kreće od 10 do 50 kuna.