Košarkaši Cibone pobijedili su GKK Šibenik 94:83 (17:26, 22:11, 27:20, 28:26).

Utakmica je započela vrlo napeto, obje momčadi igrale su vrlo čvrsto i u obrani i u napdu. Gosti su početkom prve četvrtine imali prednost koju su vukli sve do  sredine druge četvrtine kada je Cibona igru preuzela u svoje ruke.

U drugom poluvremenu Vukovi su potpuno dominirali na terenu. Gostima nisu dali prostora te su učvrstili svoju prednost. Napeto je ponovno bilo u posljednjoj četvrtini kada se Šibenik približio na samo -6,  no  nisu uspjeli zaprijetiti sjajnoj Ciboni.

Igru Cibosa predvodio je sjajni kapetan Rozić s 22 poena, dok je Marić ubacio 19 koševa.

Trener gostiju Vladimir Anzulović nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi:

” Zaslužena pobjeda Cibone. Nisam zadovoljan ni najmanje kako smo odigrali obrambeno. Mi jesmo najefikasnija momčad prve lige što se tiče napada, međutim nedopustivo je primiti 50 poena u prvom poluvremenu. Moji igrači sigurno nisu naviknuli igrati ovakve utakmice. Imamo dosta mladih, ali to je škola koju plaćamo.”

S druge strane trener Vukova Damir Mulaomerović bio je zadovoljan još jednom pobjedom svoje momčadi:

“Dosta teška utakmica za nas. Nezgodna ekipa koja je bila ispred nas na tablici. Ovo je naša četvrta utakmica u sedam dana i mogu biti zadovoljan s ovom pobjedom. Našli smo petorku koja je mogla parirati i koja je odigrala dosta dobro. Odigrali smo dobro drugo poluvrijeme iako smo imali problema u prvom poluvremenu. Svakako vrijedna pobjeda za nas.”

CIBONA: Šakić 2, Marinelli 16, Marić 19, Ćorić 1, Šiško, Bošnjak 3, Rozić 22, Sulejmanović 6, Slavica, Joksimović 17, Žižić 3, Gospić 5

GKK ŠIBENIK: Radovčić, Andabak, Badžim 6, Nakić, Bašić, Pandurić 2, Turkyilmaz 7, Gulin, Ivanov 7, Petani 10, Sirišćević 21, Halilović 30