Na konferenciji za medije nakon sinoćnje pobjede u košarkaškoj ligi prvaka protiv SIG Strasbourga (93:88), javnosti se obratio kapetan momčadi Marin Rozić te se osvrnuo na “priče koje kruže ulicom”:

“Ulica je počela pričati neke stvari. Ja sam ovdje kao kapetan, ispred svlačionice, došao izraziti punu podršku treneru. Što se tiče nas igrača, naš trener ima potpunu podršku i povjerenje. Slažem se, imamo problema, imaju ih svih. Pozivam vas na jedno razumijevanje jer smo mi stvarno masakrirani ovim rasporedom  gdje igramo praktički svaka dva dana. Jako je teško u tom ritmu trenirati, a kamo li mijenjati i ispravljati neke stvari. Teško je, ali borit ćemo se svi zajedno. Nismo izgledali dobro protiv Zvezde i Cedevite, ali bolje da izgledamo loše protiv njih nego protiv ekipa koje uvjetno rečeno moramo pobijediti. Osobno me čini jako sretnim ovo zajedništvo i energija koju smo pokazali večeras u ovoj pobjedi i mislim da je ovo najbolji odgovor na sve te priče.”

Damir Mulaomerović bio je emotivan, nadovezao se na riječi kapetana:

“Zahvalio bih se Rozi, kao kapetanu i igračima koji su stali na moju stranu i odigrali ovako kao što su danas. Za mene osobno, kao trenera, kao ličnost, ovo je veliko i ja sam jako ponosan. Čuo sam i ja priče i svjestan sam da toga ima, to je sastavni dio ovog posla. U svakom slučaju to je bilo nepotrebno jer mi nismo imali takvu situaciju. Ako netko misli da smo mi bolja ekipa od Zvezde i Cedevite i po rosteru i po budžetu, mislim da se varate. Mi njih možemo dobiti, želimo i hoćemo, naravno ako budemo igrali kao večeras. Ovo je prava Cibona, a ne ona protiv Cedevite. Svi smo mi svjesni toga. Trebamo sagledati cijelu situaciju. Mi ne možemo imati 25 igrača, dvije ekipe, koje možemo rotirati i igrati 3 utakmice tjedno. Uz cijelu tu tešku situaciju najbitniji su igrači koji cijelo ovo vrijeme nisu napravili niti jedan incident, treniraju maksimalno bez ijednog pogovora. Drago mi je što su pokazali večeras kako se igra. Ponosan sam na njih.”

Izvršni dopredsjednik Aco Petrović također se obratio javnosti s nekoliko riječi vezano uz trenutačnu situaciju u klubu:

” Želio bih naglasiti kako klub daje potpunu podršku treneru Damiru Mulaomeroviću. Vodstvo kluba održalo je sastanak, otvoreno se razgovaralo, razgovarali smo o ostavljenom dojmu koji je bio loš te kako ga popraviti. Razgovarali smo i o budućnosti kluba, slaganju momčadi i onome što slijedi. Na dobrom smo putu. Moja jedina zadaća sada je da dočekamo spremni 1.ožujak i otplaćivanje predstečajne nagodbe u iznosu od 29.000 eura mjesečno. Možda bi već na sljedećoj utakmici Lige prvaka uz ime Cibona mogao stići novi dodatak.”