Košarkaši Cibone pobijedili su u 7.kolu ABA lige protiv FMP-a  87: 68 (29:12, 25:16, 21:14, 12:26).

Vukovi su odigrali odličnu utakmicu, dominirali su na terenu od početka utakmice i zasluženo došli do nove pobjede te tako ostali u samom vrhu ABA lige.

Odličnu utakmicu su odigrali Žižić sa 19 i Slavica s 15 koševa, dok je Žižić ubacio 14 koševa

U redovima gostiju najbolji je bio Kutlešić sa 17 koševa.

“Odigrali smo dobru utakmicu, vrlo važnu za samopouzdanje igrača koji i baš i ne igraju. Dali smo sve od sebe i na kraju došli do zaslužene pobjede” rekao je Nik Slavica.

“Čestitke mojim momcima, zadovoljan sam njihovom igrom osim zadnje četvrtine. Zadovoljan sam sa svim igračima, no posebno bih pohvalio Slavicu koji je odigrao jako dobru utakmicu i nadam se da će u nastavku nastaviti tako” dodao je trener Damir Mulaomerović.

Trener gostiju također je pohvalio Cibonu “Čestitke Ciboni, pokazali su da su jedna od najmoćnijih momčadi lige. Imaju odlične igrače i trenera te im želim svu sreću u nastavku.”

“Cibona ima odličnu ekipu, danas su to pokazali. Mi smo ih previše respektirali te na kraju izgubili utakmicu.” dodao je igrač gostiju Kutlešić.

 CIBONA: Šakić 14, Marinelli 4, Marić 2, Samac 2, Ćorić 3, Johnson 9, Bošnjak 1, Rozić 9, Slavica 15, Joksimović 7, Žižić 19, Gospić 2.

FMP:Radanov 5, Ćović 10, Davidovac 3, Apić 13, Lazarević 4, Bursac, Šešlija, Kutlešić 17 ,Žižić 2, Ljubičić 4, Kaplanović 3, Bolden 7.