U 7 kolu. ABA lige Cibosi dočekuju ekipu FMP. Utakmica je na rasporedu sutra, 29.listopada u 19 sati.

Utakmica je mnogo, igra se skoro svaki drugi dan i nije ni malo lako mišljenja je Nebojša Joksimović “Ovaj ritam u kojem se nalazimo zahtjeva od nas sto postotnu koncentraciju zato što vremena za pripremu nema baš puno. Svatko pojedinačno mora raditi stvari na visokom nivou. Zadaci koji su pred nama su jasni i mi smo toga svjesni. Ekipa je atletski dobro potkovana, mlada ekipa i to je bitan faktor u tome kako ćemo nametnuti ritam utakmice. Moramo zaustaviti njihovu agresivnost od samog početka i na to što bolje odgovoriti.”

Trener Damir Mulaomerović  se osvrnuo na važnost ove utakmiceČeka nas dosta neugodna utakmica zato što je to dosta nezgodna ekipa, mlada i opasna. Za profil naše ekipe ova utakmica može biti vrlo opasna i vrlo je bitno da to dobijemo i ostanemo pri vrh ABA lige te nastavimo pobjednički niz. Pobjedom bi održali i atmosferu u ekipi koja je dosta dobra. Malo smo umorni i imamo sitnih ozljeda što i ide uz ritam utakmica svaka dva dana. Siguran sam da ćemo se uspjeti odmoriti i regenerirati te odigrati jednu dobru utakmicu.”

Ulaznice za utakmice možete potražiti na blagajna KC Dražen Petrović već po cijeni od 10 kuna. Blagajna se otvara 2 sata prije utakmice. Dođite i podržite Vukove u što većem broju!

Heja Heja Cibosi!