U 6. kolu ABA lige Cibosi gostuju u Ljubljani. Utakmica protiv Olimpije na rasporedu je u subotu, 22. listopada u  17 sati. Vukovi će na put bez ozlijeđenih Šiška i Sulejmanovića.

Olimpija je ekipa koja zaslužuje ozbiljan pristup, mišljenja je trener Damir Mulaomerović, „ Radi se o ekipi koja zaslužuje maksimalan i ozbiljan pristup pogotovo jer su 3 utakmice izgubili pola koša u zadnjim sekundama. Znamo ih dobro, igrali smo u pripremnom periodu. Igraju puno bolje i kvalitetnije, kompaktno. Dižu se stalno, skoro su dobili i Partizan u gostima. Čeka nas jedno teško gostovanje. Nadam se da smo poslije ovog poraza izvukli neke pouke i da idemo tamo dobiti utakmicu kako bi ostali u vrhu ljestvice“.

Nebojša Joksimović očekuje tešku i neizvjesnu utakmicu  „Olimpija je ekipa koja igra jako dobro u posljednje vrijeme. Podignuli su nivo igre na jedan visoki nivo. To su pokazali u svim utakmicama ABA lige gdje su do sada ostvarili jednu pobjedu, a tri utakmice gubili na poen. Igraju zanimljivu košarku i morat ćemo dati naš maksimum, pogotovo u obrani. Očekujem jednu tešku i neizvjesnu utakmicu do kraja.“

Sretno Vukovi!