S velikim veseljem objavljujemo prijateljsku suradnju sa sportskom akademijom ‘Mali sportaši‘. Mali sportaši provode univerzalni sportski program namijenjen djeci predškolskog uzrasta i osnovnoškolcima do deset godina. Prisutni su u tridesetak Zagrebačkih vrtića i pet sportskih akademije u kojima radi 20 voditelja, trenerica i trenera koji treniraju preko 900 malih sportaša.

U deset godina postojanja, kroz sportsku školu Malih sportaša prošlo je više od 8000 nasmijanih malih sportaša i sportašica. Kroz akademiju savladavaju elemente deset sportova (atletika, gimnastika, košarka, nogomet, rukomet, odbojka, tenis, kuglanje, hokej i orijentacijsko trčanje).

Od ove sezone, Mali sportaši će tako, zajedno sa svojim roditeljima, imati priliku prisustvovati utakmicama KK Cibone, sudjelovati u zabavnom programu na poluvremenu utakmica, fotkati se s košarkašima i još mnogo toga.

Kako Vam ne bismo odmah otkrili što sve spremamo pratite KK Cibonu i Male sportaše preko Facebooka, Twittera i Instagrama gdje vas očekuju brojna lijepa i ugodna iznenađenja!

mali-sportasi+cibona logo2