Drugi gosti Draženog doma ove sezone u Eurokupu je njemački Artland Dragons. U srijedu od 18.00 sati Vukovi hvataju prvu europsku pobjedu ove sezone protiv Artlanda koji je baš kao i Cibona poražen u prve dvije utakmice. U svom rosteru imaju sedam amerikanaca i trener Cibone Neven Spahija vjeruje da njegova momčad može do prve pobjede..

”Talentirana momčad kojoj je napad prva opcija i trenerska i igračka. Momčad koja igro približno kao Le Mans, a ne recimo Nymburk. Dobro je što smo bili nekoliko dana u Zagrebu zajedno i trenirali bez putovanja. Bez obzira ne umor od utakmice s Cedevitom mi ćemo dati sve od sebe da ubilježimo prvu pobjedu u Eurokupu”..naglasio je Spahija i dodao kako nije opterećen porazima u prethodnih europskim utakmicama, već gleda samo naprijed uoči utakmice gdje bi poražena momčad iz ovog susreta praktički ostala bez šansi za plasman u drugi krug. ”Idemo utakmicu po utakmicu i nerazmišljam o tome. Nama je najvažnije da se mi dižemo, a o križaljkama tko može dalje, a tko ne, razmišljat ćemo nakon ove utakmice. Imamo problem Marka Jagodića – Kuridže kome je pukla nosna kost i igrat će najvjerojatnije s maskom.

Iako su kao i Cibona izgubili prva dva susreta u Eurokupu Artland odlično igra u njemačkoj ligi gdje nakon šest odigranih utakmica ima pet pobjeda. Podrška koju je Cibona imala protiv Cedevite vjerujemo da će prenijeti i na ovaj susret što bi bio korak bliže prema dugo iščekivanoj Euro pobjedi.