Cibona će u subotu u zadarskom Višnjiku (20.00) tražiti drugu pobjedu u finalnoj seriji za prvaka Hrvatske. Nakon pobjede u prvoj utakmici u Zagrebu trener Danijel Lutz očekuje znatno teži susret u vrućoj atmosferi dvorane “Krešimira Ćosića”

“Druga utakmica bi trebala biti drugačija od prve. Znamo svi koliko je teška zadarska atmosfera i koliko Zadar često bolje igra pred svojom publikom. Mi moramo nastaviti raditi dobre stvari iz prve utakmice, a tu prije svega mislim na koncentraciju, te popraviti kontrolu skoka. Ako uđu u dobru seriju šuta mogu biti jako opasni, a njihovi skokovi u napadu još više podižu publiku. Budemo li pomagali jedan drugom i budemo maksimalno u utakmici imamo šansu za pobjedu u utakmici koja će sigurno biti neizvjesna”

Gotovo je sigurno da će Cibose u Zadru dočekati 8000 gledetalja željnih da Zadar slavi i izjednači omjer u doigravanju. Cibona je ove sezone jednom slavila na Višnjiku pa vjerujemo da su Vukovi spremni ponoviti igru iz utakmice od prije mjesec i pol dana i dohvatiti drugu pobjedu koja bi joj širom otvorila vrata obrane naslova prvaka Hrvatske.