Na druženju košarkaša Cibone s posjetiteljima ove subote, 10. studenog, najviše su uživala djeca koja su stigla u nedavno otvorenu podružnicu KentBank d.d. u Ilici 23. Klinci su se okušali u gađanju trica na koš protiv profesionalaca Justina Hamiltona, Dustina Warea i Tomislava Zubčića. Osim što su se zabavili u društvu maskote Vuka, posjetitelje su razveselile i ulaznice za utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca u 8 kolu ABA lige koje su dobili kao poklon.

Suradnja košarkaškog kluba Cibona i KentBank nastavlja se zajedničkim aktivnostima i među ostalim kroz druženje košarkaša s građanima. Podsjećamo, KentBank i Cibona potpisali su sponzorski ugovor u listopadu čime je KentBank, prepoznavši hrvatski sport kao potencijal u kojeg je značajno ulagati, postala važan partner kluba u tekućoj sezoni 2012/2013. Predsjednik Uprave KentBank g. Mehmet Murat Sabaz prepoznao je mogućnosti suradnje kroz koju će se ostvariti i promocija samog gospodarstva.

U srpnju 2011. godine Suzer Grupa, jedna od važnijih grupacija u Turskoj, kupila je većinski paket dionica u Banci Brod, regionalnoj banci koja je 1998. godine osnovana kao Štedionica Brod. U skladu s planovima o podizanju Banke Brod s regionalne na nacionalnu razinu, godine 2012. ime banke promijenjeno je u KentBank, a njezino je sjedište premješteno u Zagreb.

Danas KentBank klijentima pruža bankarske usluge putem svojih deset podružnica, a njihov će broj biti povećan na 25 tijekom sljedeće tri godine.