Osmo kolo ABA Lige Cibosi će odigrati kod kuće. U goste u Draženov dom dolazi Radnički iz Kragujevca. Utakmica je u 17 sati, uz izravni prijenos na TV Arena Sport.

U najavi sutrašnjeg susreta trener Vukova Veljko Mršić rekao je: „Treći put zaredom igrat ćemo protiv momčadi koja ima kontinuitet. Muta Nikolić je već nekoliko sezona u Radničkom i gaje sličan sustav igre. Kao i u nekoliko prethodnih utakmica, i sutra ćemo biti u oslabljenom sastavu, bez Zubčića i Hamiltona. S njima dvojicom smo skakački dominirali protiv Partizana, kojem je to jača strana, dok nam bez njih nedostaje 10-15 skokova. Fali nam i tečnosti u napadu s obzirom da nemamo kontri, stalno smo u pozicionim napadima. U skoku nam moraju više sudjelovati vanjski igrači. Sva petorica trebaju pomoći u zagrađivanju. Ne može drugačije bez dvojice visokih koji su nam nosili skok. Radi se o navikama koje se nose godinama i treba ih mijenjati, a to nije lako napraviti.

Što se tiče ozlijeđenog dvojca, Justin Hamilton mogao bi se vratiti na trening početkom sljedećeg tjedna, a Tomislav Zubčić vjerojatno će izostati još dva ili tri tjedna. Podsjetimo, Zubčić je u petom kolu u utakmici protiv Zadra u čvrstom sudaru ostao bez tri zuba. Nužna je duža pauza jer je dosta nastradala kost koja sada mora dobro zarasti da se zubi potpuno učvrste.

Bez obzira na probleme, Vukovi se nadaju i četvrtoj uzastopnoj pobjedi u ABA Ligi.