Vukovi s Tuškanca od danas su ponosni kumovi ženke sivog vuka, članice čopora zagrebačkog Zoološkog vrta. Cibosi su se obvezali na brigu o kumčetu, a podršku su im dali brojni prijatelji koji su s njima oslikanim tramvajem ZET-a stigli u ZOO.

Slavilo se trostruko. Jučer su u Zadru Cibosi osigurali finale domaćeg prvenstva, danas su se premijerno vozili Ciboninim tramvajem, a potom uz pratnju tamburaša postali i kumovi maksimirskoj vučici.

Druženje je počelo na Remizi, uz pozdrav voditelja podružnice ZET-a Dubravka Baričevića i obraćanje direktora Cibone Zdenka Antunovića. Tramvajem se išlo u ZOO gdje su košarkaši domaćinski dočekani od voditeljice stručne službe ZOO-a Andree Bračko i predstavnika Grada Zagreba, pročelnika Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Emila Tuka. Svečano je objavljeno kumstvo otkrivanjem table „PONOSNI KUMOVI SIVOG VUKA“ s Vukovima s Tuškanca u potpisu.

Fešti su se priključile i osobe iz javnog života: Luka Nižetić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Ana Stunić, Robert Mareković, Renato Đošić Renman, Mirko Novosel, Andro Knego, Mihovil Nakić i Sven Ušić. Kumovi su vučici poklonili prigodan poklon koji joj se očito svidio – košarkašku loptu naravno!