Sutra u 19 sati na svom terenu Cibosi će ugostiti šibenski Jolly.

Vukovi su uspješno započeli domaće prvenstvo. Utakmica prvog kola A-1 Lige za prvaka protiv Brod-Svjetlosti završila je uvjerljivom pobjedom Cibone u Slavonskom Brodu (89:69). S druge strane, sutrašnji protivnik KK Jolly Jadranska banka Šibenik startao je teškim porazom u Trnskom od KK Zagreb CO (112:75). Cibona je svakako favorit, a trener Jasmin Repeša pred nedjeljni susret rekao je: „Sutrašnjoj utakmici pristupamo ozbiljno uz maksimalni respekt prema protivničkoj ekipi. Dobro radimo i spremni dočekujemo sutrašnji susret, a ovim putem pozivam i naše navijače, koji su nam u posljednje vrijeme velika podrška, na nedjeljnu utakmicu.

Igrač Cibone Hrvoje Kovačević o utakmici protiv Jollyja kaže: „U nedjelju moramo ponoviti pristup kakav smo imali u utorak u Slavonskom Brodu i odigrati onako kako unaprijed dogovorimo. Vjerujem da trebamo od prve utakmice pokazati da je ovo naš domaći teren te se tako postaviti u našoj dvorani prema svim ekipama u Ligi za prvaka. Ponavljam, bude li pristup kao protiv Broda, to je to, utakmicu ćemo uspješno riješiti.

Pozivamo navijače i zaljubljenike u košarku na sutrašnju utakmicu u kojoj će Cibosi, uvjereni smo, opravdati status favorita.