Pred košarkašima Cibone je uzvratna utakmica polufinala prvenstva Hrvatske. Sutra u 20:30 igaju svoj možda i posljednji susret u ovoj sezoni.
Prvi polufinalni sraz ovih suparnika donio je pravu malu dramu u kojoj je Cedevita bila s(p)retnija i na kraju upisala važne bodove. Bio je to izjednačen susret u kojem su se Cibona i Cedevita izmjenjivale vodstvu a odluka je pala tek u posljednjim sekundama. Pitanje je ima li Cibona dovoljno snage ponoviti igru iz Sutinskih vrela i izjednačiti razultat, jer kako je rekao trener Petrović, »pritisak je sada na Ciboni«.

Iza Cibone je vrlo stresna i naporna sezona, koju će svi poželjeti brzo zaboraviti. No, Vukovi se sutra sigurno neće predati, jer bi njihova pobjeda značila puno pred treću odlučujućoj utakmici za proboj u finale. Josip Vranković, uspio je donekle probuditi momčad a što potvrđuju posljednje utakmice prvog dijela prvenstva.

Cibosima za taj dvoboj motiva sigurno neće nedostajati a koliko će se kvalitetno uspjeti suprostaviti zahuktaloj Cedeviti, vidjet ćemo.

Moramo pohvaliti i brojne navijače koji su prepoznali zalaganje Ciboninih igrača i nagradili ih glasnim navijanjem i otvorenom podrškom, pa vjerujemo da će se i sutra stvoriti odlična atmosferu.

Autorica: Sonja Mihajlović