107617386RV018_KK_CIBONA_ZA“Završili smo ovo naše putovanje Euroligom s omjerom 0-10, ali odigrali smo utakmicu 30-35 minuta na granici naših mogućnosti.Čestitam Lietuvos rytasu, puno su kvalitetnija momčad od nas. Čekali su nas da nas pretrče i dobiju na snagu. Utakmica je bila slična našim dosadašnjima, dobro smo se držali do zadnje četvrtine, pogotovo s obzirom na razliku u skokovima.

Pokazali smo dosta dobrih stvari, pokazali smo svoj talent, čak smo i obranu odlično igrali kad je Brnas bio u igri. Bogdanović i Zubčić odigrali su odličnu utakmicu. Kad Bojan igra ovako dobro, povuče cijelu ekipu za sobom, kao pravi lider. Tomo je pak drugi put zaredom odigrao sjajno. Prigovara mu se da je mekan, ali to je daleko od istine. U Podgorici je čuvao možda najrobusnijeg igrača lige Dragičevića i odigrao je dobru obranu, kao i večeras.

Nemam nikome ništa prigovoriti, čestitam svojim momcima, nadam se da su nešto naučili iz svega ovoga i da će Cibona i hrvatska reprezentacija imati koristi od ovog. Ovaj negativan omjer nek ide na moju trenersku biografiju, ja se ne stidim toga.

U utorak igramo s Partizanom i već smo mobilizirani za tu utakmicu. Dat ćemo sve od sebe ovakvi kakvi jesmo, ima nas 6-7 u rotaciji, ali mi jednostavno moramo dobiti Partizan. Nakon toga imamo sedam dana treninga, u tom razdoblju ćemo se odmoriti i nadam se pojačati, tako da pobjedom protiv Partizana moramo sustići konkurente u NLB ligi i nastaviti raditi na tome da i iduće godine Cibona igra Euroligu.”