nagradna-cibona-rytasDobitnik trećeg izdanja nagradne igre na Cibona.com, Jug Puljizević, kao svoju pratnju na utakmicu je poveo svoga prijatelja Janka. Gledali su uzbudljivu utakmicu između Cibone i Lietuvos rytasa s parketa dvorane u Draženovu domu.

“Dobra, dinamična utakmica, a parket daje skroz drugu perspektivu. Zubčić je bio super, nisam očekivao par takvih poteza s njegove strane. Bogdanović je bio jako raspoložen i šteta što nismo ostali u egalu do samog kraja. Žao mi je poraza jer malo je falilo, moglo je bolje”, rekao je Jug, otac dvogodišnjeg sinčića zbog kojeg ove sezone teško nađe vremena za uživanje u Ciboninim domaćim utakmicama u Draženovu domu, ali ne propušta televizijske prijenose.

“Slažem se s Jugom što se tiče utakmice, moglo je bolje, šteta zbog Zubčićevog promašenog zakucavanja jer nakon njega su se gosti odvojili. Gledati utakmicu s parketa daje novu dimenziju, sve mi je izgledalo puno manje nego inače”, rekao je Janko nakon posljednjeg Ciboninog euroligaškog susreta u ovoj sezoni.