Krapic-Radulovic-Nakic“Presretan sam što sam došao u ovako veliki klub, ovo je puno viša razina od one na kojoj sam do sada igrao. Nadam se da ću svojim igrama opravdati trenerovo povjerenje, nadam se već protiv Partizana. Dat ću sve od sebe za što bolji rezultat kluba”, rekao je Ante Krapić u svom prvom obraćanju medijima u svojstvu igrača, štoviše pojačanja Cibone.

Trener Radulović je pak rekao kako je gledao neke utakmice Zaboka u kojima je briljirao upravo Krapić, ali da ga je u ova dva-tri dana dodatno ugodno iznenadio svojim igrama na treningu. “Drago mi je isto tako što su demantirane priče da u hrvatskom prvenstvu nema igrača za Cibonu. Neka ovo bude poruka uvjetno rečeno manjim klubovima da nastave s radom i da i u njima ima igrača za ova četiri kluba koji igraju regionalnu ligu.”

Pored Gire i toliko aktualnih pitanja koja okružuju Cibonu, Krapić na prvoj konferenciji za medije nije izazivao toliku pozornost novinara. Vjerujemo da će Ante svojim igrama na parketu natjerati predstavnike sedme sile da mu se češće obraćaju.