Giricek-i-KrapicOsim što je iskoristio priliku da čestita Božić, predsjednik Cibone Ivica Lovrić u uvodu konferencije za medije ponovno se zahvalio medijima što daju pozornost Ciboni u ovim teškim trenutcima za klub. “Nakon nekoliko dana koliko je nova uprava u situaciji voditi klub, mogu reći da su neke stvari krenule na bolje. Posebno me raduje što smo u prilici predstaviti dvojicu novih igrača – prije svih legendu ovog kluba i hrvatske košarke Gordana Giričeka – te trenutno jednog od ponajboljih igrača A1 lige Antu Krapića.”

Radi se o prinovama za kojima je trener Radulović dugo vapio, no još uvijek ostaje otvorenim jedno pitanje. Lovrić je rekao kako uprava radi na dovođenju još jednog razigravača, s tim da Cibonine najsjajnije zvijezde nisu na prodaju. “Nama naravno imponira činjenica da su to igrači interesantni mnogim europskim klubovima, ali svi vide da smo u situaciji da dovodimo igrače, a ne da bi netko odlazio. Važnije od svega nam je dobar rezultat.”

Ono što je obećano na prvoj konferenciji za medije, ispunjeno je. Igračima i radnoj zajednici isplaćen je dio dugovanja do Božića. “Nije to još sve što moraju dobiti, ali je to pokazatelj u kojem ćemo pravcu ići. Radimo na tomu i rješavat ćemo te zaostatke u vremenu koje je pred nama.”

U utorak (20:15h) u Draženovom domu gost je Partizan.

“Ta utakmica prvi je veliki ispit nakon ovih promjena koje su se dogodile u klubu. Dolazi Partizan i ja želim od srca pozvati sve prijatelje i navijače Cibone da pruže klubu toliko potrebnu podršku, koja se ogleda prije svega u tome da dođemo u dvoranu, popunimo tribine i na taj način podržimo ekipu.”