2Zadarski pomoćnik Ivan Barančić bio je protiv Cibone u ulozi prvog trenera zbog kazne glavnom treneru Danijelu Jusupu. Kaže da je najveći problem njegove momčadi bila loša igra u prvom poluvremenu.

“Koliko god da je loša situacija bila za jednu i drugu ekipu, mi smo podbacili u prve dvije četvrtine i nismo dali ono što se od nas očekivalo. Kasnije je bilo teško stizati taj zaostatak, to nas je koštalo”, izjavio je nakon susreta.

Posebno su loše po njegovom mišljenju odigrale zadarske četvorke Dundović i Ivanov. “Posebno su loše odigrali u napadu, nisu nam dali onaj tonus koji nam od njih treba. Zato sam u zadnje dvije i pol minute pokušao s Ivanom Ramljakom iako to nije njegova prirodna pozicija. Moja je greška što to nisam prije pokušao.”

Po tko zna koji put ove sezone Zadar gubi u neizvjesnoj završnici. Zašto? “Jedan razlog je sigurno u tome što se radi o mladoj momčadi, a drugi u tome što smo u situaciji da nemamo još jednog kvalitetnog beka šutera koji može preuzeti više odgovornosti i zamijeniti Marka Cara. Nedostaje nam još jedan igrač koji u odlučujućim trenutcima može preuzeti odgovornost.”