bogdanovic-baturTrener Cibone Zdravko Radulović konačno je mogao biti zadovoljan nakon susreta jer njegova momčad ubilježila je petu pobjedu u ovoj sezoni regionalne lige, vrlo važnu pred Sienu.

“Utakmica je bila slična svakoj našoj kojoj smo igrali u zadnje vrijeme. Hendikep nam je bila Pašalićeva ozljeda leđa na početku, zbog čega smo imali problema u rotaciji. Drugo poluvrijeme vjerojatno je bilo lijepo za publiku, puno trica i lijepih poteza, ali za nas je bilo uznemirujuće. Ipak zaslužena naša pobjeda, vrijedna za nas u ovom trenutku i situaciji u kojoj se nalazimo.”

Bedž s porukom “Naša stranka je Cibona” bio je na odijelu trenera Radulovića. Dobio ga je od aktivista iz akcije Za spas Cibone. “Hvala im na svoj podršci, puno nam znači spoznaja da je netko stalno uz nas kao što su oni i da ima konstruktivnih prijedloga. Dobio sam od njih pismo koje sam proslijedio kapetanu Bogdanoviću, a on ga je pročitao u svlačionici prije susreta, što je cijelu ekipu dodatno motiviralo za ovu utakmicu.”