mmmm

Miljan Rakić je večeras ubacio 14 koševa

“Iskreno, najviše sam se bojao Mute na njihovoj klupi. Da ovu ekipu vodi netko drugi, mislim da bi bila puno slabija.” Tim je riječima Zdravko Radulović komplimentirao Miroslavu Nikoliću Muti, strategu kragujevačke momčadi, koji je u Ciboni bio blizu iznenađenja.

“Došli smo ovdje odigrati mušku utakmicu da se što bolje uigramo pred niz teških susreta. Poslije Cibone dolazi nam Partizan pa idemo Hemofarmu”, objasnio je Muta svoje namjere i nastavio: “Nismo se snašli na presing prvih deset minuta, ali smo u drugom poluvremenu pokazali kako trebamo igrati. Utakmicu su odlučili naši promašeni slobodnjaci, promašili smo 11 penala. Naš najbolji igrač Lee zabio je 23, a promašio većinu penala, no ne zamjeram mu jer radi se o dobrom igraču. Idemo dalje, čestitam Ciboni i mom prijatelju Zdravku, želim im sreću u Euroligi i NLB-u.”

Ponajbolji igrač Radničkog Miljan Rakić izjavio je: “Došli smo na Cibonin teren znajući da je poljuljana situacijom u klubu i nizom poraza. Imali smo dobru šansu zabilježiti iznenađujuću pobjedu, ali počinili smo previše grešaka u završnici, promašili previše zicera i penala. Čestitam Ciboni i želim joj sreću u nastavku sezone.”