106003507RV017_CIBONA_ZABGR“Čestitam Choletu na zasluženoj pobjedi, bili su bolji svih četrdeset minuta. Dva puta došli smo u priliku prijeći u vodstvo, ali nismo uspjeli. Završnih 13 razlike malo je previše s obzirom na zbivanja na parketu, ali pukli smo u zadnje tri-četiri minute.

Dominirali su u ofenzivnom skoku, igrali su pametnije. Avdalović je svojim ulaskom usmjerio utakmicu na jedan pravi način za Cholet, dobro je vodio svoju momčad do pobjede, sve u svemu zaslužena pobjeda Choleta.

Igračima sam nakon utakmice čestitao u svlačionici, dali su koliko su mogli, jedino sam im malo zamjerio napadačku igru. Igrali smo previše jedan na pet, ali to je posljedica slabe organizacije napada. Uslijed naše nemoći, Bojan uzima loptu i igra jedan na jedan i događaju se slične situacije. Bojanov slabiji postotak šuta posljedica je te činjenice. Tomica (Zubčić) je odigrao jednu skromniju utakmicu nakon četiri odlične, ali svi su se oni borili koliko su mogli. Delaša sam malo koristio jer nije trenirao 4-5 dana prije utakmice, pred susret je dobio injekciju, ali nije nam mogao pomoći u onoj mjeri u kojoj može inače.”