Poraz od Union Olimpije nije ostavio pretjeranog traga u redovima Cibone, osim naravno gorkog okusa u ustima jer odavno ih nije netko tako deklasirao.

Cibona danas gostuje u Kragujevcu protiv Radničkog:”Idemo u Kragujevac sa željom da pobijedimo. Od početka sezone NLB lige smo u vodstvu stoga bi željeli do kraja zadržati tu poziciju. Iako to zapravo ne znači puno glede predstojećeg Final Foura. Radnički je dobra, kvalitetna momčad, po meni puno jača kod kuće nego na strani. Neće biti lako, no mislim da smo ipak kvalitetniji da se možemo sa ovog gostovanja vratiti sa novo pobjedom. Ponavljam, želimo zaokružiti ovaj regularni dio sezone prvim mjestom na tablici”.

Uz povratnika u momčad Vedrana Vukušića, koji više nema problema s leđima, Perasović će u Kragujevac voditi i Marka Tomasa kojeg muči zadnja loža, no kako se to može samo mirovanjem anulirati njegov će oporavak još malo morati pričekati. Dakle, osim Bojana Bogdanovića, Perasović će protiv Radničkog imati na dispoziciji kompletnu momčad.