U Tornju je sve spremno za sutrašnji susret 11. kola Eurolige, u kojoj u Zagreb dolazi momčad Partizana. Zula zna da prošle tri utakmice istih suparnika neće ništa značiti sutra:\”Ne želim razmišljati o protekla tri susreta s Partizanom, koja je momčad dokazane snage na svakoj poziciji i to je ono što ih čini iznimno opasnima.\”

S druge strane, trener gostiju Duško Vujošević je rekao isto:\”Cibona je momčad čija je kvaliteta i širina provjerena u mnogim susretima ove sezone. Treba iskreno priznati kako je Cibona favorit na svom terenu, ali mi igramo sve bolje kako sezona odmiče.\”.

Činjenica je da je Partizan jak pod koševima, ali ne smijemo zanemariti mogućnosti centarske linije Cibosa. Isto tako, Cibona će prednost tražiti u agresivnoj obrani na cijelom terenu kao i na šrini vanjske linije koju Zuli omogućavaju Kus, Warren, Wisniewski i McCullough. Ako njima pridodamo Rozića i Mancea, vidimo da Cibosi imaju na čemu temeljiti svoj optimizam za plasman u TOP16.

U dva susreta protiv Partizana u Beogradu, Cibona je bila blizu pobjede, ali je oba puta poražena. Ponekad incident na terenu, ponekad loša reakcija u klučnim trenucima odnijeli su bodove. Glavni cilj je skok i zatvaranje Drobnjaka i Perovića pod koševima, ali tu su i Cummings, Kecman, Luku Bogdanović te neugodni Tripković.

I za kraj, nadamo se da će i puna dvorana pomoći Ciboni da prestigne prednost Partizana iz prve utakmice (potrebna je pobjeda od 10 koševa razlike). Mi znamo da će na utakmicu sigurno ići:

° Tomislav Jablan
° Goran Vukelić
° Zvonimir Bregeš
° Dario Pavlinić
° Jasmina Sočo

Sretni dobitnici su u svoj mailbox dobili informacije kako će podignuti karte, a ostalima želimo više sreće drugi put.