U petak, na pressici povodom AllStars utakmice NLB lige, Zula je bio pod dojmom poraza od Panathinaikosa. Što se tiče kvalitete Partizana protiv kojeg Vukovi igraju utakmicu sutra, na Badnjak, Zula nije štedio riječi hvale: \”Pripremamo se za njih kao i za svakog drugog suparnika, dobro ih poznajemo i znamo njihovu snagu. To što su tijesno izgubili od Maccabija samo daje potvrdu mojim riječima. Ne bi htio poimence nabrajati njihove dobre igrače, jer bi onda mogao sve nabrojati. Meni je ionako najvažnije kako mi izgledamo, kako ćemo u djelo sprovesti dogovoreno.\”

Momčad i dalje ima priličnih problema s ozljedama:\”Sigurno na put neće ići Goran Vrbanc i Vedran Morović, koji su ozlijeđeni, a situacija s ozlijeđenim skočnim zglobom Bariše Krasića još uvijek je neizvjesna, nije do petka odradio niti jedan trening.\”

Činjenica da utakmicu igraju na Badnjak, i da će BOžić dočekati na putu je nezgodna:\”Nažalost, tako je ispalo. Odmah nakon utakmice krećemo za Zagreb kamo bi mogli stići, nadamo se, s prvim satima Božića\”.