Nakon teške pobjede u 3. kolu Eurolige, Anzulović je, već po običaju, odmah analizirao utakmicu na videu: \”Imali smo dosta neselektivnih rješenja u utakmici, i to moramo popraviti. Zadovoljan sam sa prvih 28 minuta u napadu, no bilo je tu dosta taktičkih gluposti.\”

Vremena za analizu Unicaje nema, već sutra u Zagreb dolazi Crvena zvezda. Cibona je pokušala odgoditi tu utakmicu ali su gosti to odbili(?!?): \”Nepovoljno je što igramo u tako kratkom razmaku, no to će biti svojevrsni test za nas. Zvezda je uvijek veliki mamac, jak suparnik koji se još i pojačao prije 10 dana dolaskom playmakera Antonia Burksa. I do sada su igrali brzo i agresivno, s njim su to još pojačali. Morat ćemo biti trkački jaki kako bi im parirali kako treba. Njihova centarska linija je za svaki respekt Antić, Popović, Dragičević, tako da ćemo tu morati jako pripaziti, pogotovo ako nam neće igrati Wright koji još osjeća posljedice udarca u prepone u utakmici s Malagom. No, poznajući ga kao velikog fajtera, ako bude i najmanje šanse da zaigra on će biti na parketu.\”

Za kraj je Zula dodao:\”Moramo pokazati želju i htijenje, pobijediti kako bi se u učvrstili u vrhu NLB lige. Nadam se samo da neće ponovno doći do pada u našoj igri, što se događa sve češće nakon europskih utakmica.\”

Za sutrašnju utakmicu nagradne ulaznice su doblil:

° Ivan Radić
° Bruno Brozović
° Tomislav Bakmaz
° Josip Paušić
° Mario Petrić

Sretni dobitnici su u svoj mailbox dobili informacije kako će podignuti karte, a ostalima želimo više sreće drugi put.