Nakon dodatnih 5 minuta Cibona je upisala nova dva boda u Euroligi, pobijedivši Unicaju s 87:83 (27:24, 21:17, 21:13, 5:20, 13:9).
Iako se činilo da će Cibona lako doći do pobjede, pogotovo nakon 30 minuta, kada je imala prednost od velikih 15 koševa, opet se dogodila neugodna crna rupa koja je goste vratila u igru. Totalni \”blackout\” ovaj put nije došao u, kako je bio do sada slučaj, trećoj dionici već u posljednjih 10 minuta.

Isti igrač je Cibonu odveo i u produžetke i do pobjede: s par vrlo loših i nepotrebno kompliciranih poteza dao je šansu gostima da se vrate u igru, ali je u pet minuta produžetka organizator igre Cibone preuzeo ulogu \”match winnera\”, te je zabio prvih 9 poena Cibone u produžetku, da bi Kus i Wright, s crte slobodnih bacanja potvrdili pobjedu.

Ali kako je Zula na pressici rekao:\”Završnih 87:83 je rezultat vrijedan paljenja svijeća na Kamenitim vratima, prestali smo rudariti po terenu, ono što smo radili 28. minuta jer su igrači htjeli uzeti svoj dio statistike, a tako mi ne možemo do pobjede\”

Kus je ubacio 20, Mccullough 19, Wright 16, dok je goste predvodio Rodriguez s 20 koševa.

Slijedeći susret Cibona igra u subotu protiv Crvene Zvezde.