Iako je u dvorani bilo nešto više od 2000 ljudi, iako su prije samo 48 sati igrali tešku utakmicu protiv Unicaje, iako su na suprotnoj strani imali i tri famozna suca iz Slovenije (Pukl, Lovšin i Špendl) Cibona je uspjela upisati i sedmu pobjedu u NLB ligi svladavši Zvezdu s 83:70 (26:13, 17:25, 13:12, 27:20).
Od početka su Vukovi bili u utakmici, što je kasnije potvrdio i Anzulović Naime, do sada je Cibona nerjetko znala nakon Eurolige znatno pasti u utakmicama NLB lige, ali ovoga se puta to nije dogodilo.

U 5. minuti bilo je 14:8, do kraja prve četvrtine +13 (26:13). Zula je utakmicu otvorio s Morovićem, Warreon, Baderom, Andrićem i Vrbancom. Cibonina bi prednost u drugoj četvrtini još rasla da na sceni pojavili večeras loši suci s nekoliko glupih odluka. Nakon toga se, umjesto da bude 15ak razlike na poluvremenu, na odmor se otišlo tek sa 43:38. Zvezda je stigla do 43:42 (u 24. minuta), ali Cibona radr seriju 10:2 i u 27. minuti je rezultat bio 53:44. Do kraja je bila samo rutina.

U samom kraju gostujućži trener je pokušao zonom zaustaviti Cibose, ali nije išlo: 3 trice Vrnbanca, po jedna McCullougha i Kusa…
Odličnu partiju je odigrao Bader pod koševima, McCullough iz utakmice u utakmicu ugra sve bolje i bolje, ali ipak prvo ime susreta večeras je bio mladi Vrbanc.

Nakon utakmice Anzulović je rekao:\”Izuzetno sam zadovoljan pobjedom, pogotovo pristupom mojih igrača. Respektirali smo momčad Crvene zvezde i mog bivšeg trenera Šakotu. Ovime smo se učvrstili u vrhu NLB lige. Čestitam svojim igračima na pobjedi.\”

S druge strane, Šakota, trener Crvene zvezde, nije bio zadovoljan:\”Početak utakmice i posljednja četvrtina nisu bili dobri, tu smo puno propustili. Nismo dobro igrali obranu i to nam se osvetilo. Čestitam Ciboni na zasluženoj pobjedi, no moram reći da sam očekivao više od svoje momčadi. Postoji i u porazu razlika kako se gubi, morali smo izvući poraz s manjom razlikom.\”

Iz svlačionice, Goran Vrbanc je samo kratko dodao:\”Sretan sam zbog dobre igre i zahvaljujem se mojim trenerima Anzuloviću i Giergiji koji su imali strpljenja samnom.\”