Momčad Cibone je danas otputovala autobusom prema Vršca, gdje ih čeka vrlo jaki Hemofarm, a svoje mišljenje o suparniku na pressici je iznio trener Dražen Anzulović:\”Gledali smo snimke njihovih utakmica sa Zadrom i Bosnom, proučili smo ih dobro i ne mogu nas iznenaditi. Naravno, jedna je stvar skauting, a druga izvedba svega toga na parketu. Vidjeli smo ih kako igraju, pripremili smo se na sve. Odlično trče, imaju jako dobre šutere, pogotovo s vanjskih pozicija. Vukosavljević, Topić i Joksimović su njihovi najeksponiraniji igrači od kojih sve polazi, oni su nositelji kvalitete Hemofarma. Dakle, trebalo bi se fokusirati na njih, iako ne isključivo i samo na njih.\”

Hemofarm ima i dvije pobjede na strani: \”Imaju dvije pobjede u gostima, u zanosu su, a sada igraju kod kuće i sigurno će napuniti dvoranu. Pokušat će i nas dobiti, no mi se tamo ne idemo olako predati. Dapače, mislim da imamo svoje šanse za pobjedu. Moramo biti disciplinirani u igri, koncentrirani svih 40 minuta. Samopouzdanje u momčadi mora biti uvijek, pobjeđivali ili gubili. Ne priznajem samopouzdanje samo kada se pobjeđuje. Svi su na dispoziciji, osim Bariše Krasića koji će od slijedećeg tjedna na dodatne pretrage.\”

Cibona ima tjedan dana odmora nakon sutrašnje utakmice i Zula nije krio zadovoljstvo zbog te činjenice:\”Jako, konačno ćemo dobiti neki prostor za treniranje, do sada smo praktički samo igrali.\”

Utakmica je na rasporedu sutra, s početkom u 16:30, opet bez TV prijenosa 🙁