Cibona je izubila na gostovanju u Tel Avivu od Maccabija s 83:74 (13:17, 19:26, 21:13, 30:18). Ono što je Cibona pokazala u dvije posljednje utakmice (Zvezda u Beogradu i sinoć Maccabi) ohrabruje. Cibona je do 35. minute imala priliku pobjediti aktualnog prvaka Europe, ali Dereck Sharp je genijlanom serijom donio pobjedu domaćinu.

Nakon utakmice, Nikola Vujčić (7 koševa, 6 skoka i 4 asista) je rekao:\”Cibona je odigrala odlično prvo poluvrijeme, u kojemu nismo mogli do koša. No, u drugom smo stisnuli obranu, publika nam je podigla samopouzdanje i uspjeli smo slaviti. Cibose stalno prati nesreća, ali igraju sve bolje i bit će sve opasniji, pogotovo u Zagrebu\”.

Utakmicu je Cibona otvorila serijom 9:0, a domaćini su prvi koš postigli tek u 5. minuti. Prednost je rasla do velikih 41:26 u 18. minuti! Vukovi su pod košem bili ravnopravni, Penn je odlično kreirao napade, Markota ubacivao u nastavku. Ipak, serija Sharpa i Maccabija od 12:0 u posljednjoj četvrtini slomila je Cibonu.

\”Šteta je da izgubimo nakon briljantnog prvog poluvremena! Još da je Kus pogodio slobodna bacanja na plus 15… No, u drugom su dijelu suci zaboravili zviždaljku, dopustili su ragbi, i tu se nismo snašli. Šteta… \” nakon susreta rekao je Anzulović.

Slijedećo kolo Cibona igra u Zagrebu, protiv AJ Milana.