Cibona sutra igra utakmicu 3. kola EL protiv Macacbija u TelAvivu, dvostrukog osvajača naslova prvaka Europe. Cibona ne igra najbolje u gostima, tako da je Maccabi definitvno favorit. Ako tome pridodamo i ozljede koje muče igrače, neće biti lako.

Na pressici prije puta u Izrael, trener vukova Anzulović je rekao:\”Još uvijek imamo problema s ozljedama, ali manje nego prije. Rančić nije 100% spreman, ali putuje u Tel Aviv i nadam se njegovoj pomoći. Domaćini imaju tri nova važna igrača u svojoj momčadi, a na najvažnijoj poziciji je Solomon koji je zamijenio Jasikeviciusa. Mi moramo odigrat najbolju partiju, kako bi možda iznenadili branitelja naslova. Prednost je to što ćemo igrat bez pritiska, jer u Tel Avivu možemo samo dobiti.\”

Uz Zulu, pressici je prisustvovao i kapetan Marcelić:\”Svi znamo da Maccabi predstavlja europsku košarku, i koliko je teško doći do pobjede na njihovom terenu. Prošli tjedan su upisali poraz na koji nisu računali, tako da su sada možda još opasniji. Mi, iako nismo kompletni, idemo odigrati najbolje što znamo, a u sportu je sve moguće.\”