Cibona nakon tri poraza u gostima, traži 5. pobjedu u GYL u gostima kod Pivovarne Laško. Pobjedu u gsotima kod Maccabija nitko nije očekivao, ali Zula misli da \”smo poklonili pobjedu Maccabiju. Sve ono dobro što smo radili u prvom poluvremenu prestali smo raditi u drugom. I suci su dozvolili ragbi na terenu, gdje se nismo najbolje snašli. U prvom poluvremenu prikazali smo vrhunsku utakmicu, zabili 43 koša, a mogli i više jer smo pri tome promašili četiri \’mrtva zicera\’. Na kraju su i izraelski novinari konstatirali da nitko nije Maccabi nadigrao tako kao što smo mi učinili u tom prvom poluvremenu.\”

Umor je učinio svoje u drugom dijelu: \”Iako sam rotirao u utakmici devet igrača činjenica je da igrači s klupe ipak ne mogu trenutno dati maksimum koji se od njih očekuje. Na kraju se osjetio priličan umor kod bekova.\”

Osim poraza u Tel Avivu, momčad se suočila s novim ozljedama: \”Damir Markota, koji je ponovno odigrao odličnu utakmicu, imao je jedan nezgodan pad na leđa zbog čega se žali da ne može stati na nogu, pa ćemo tek danas (subota) u Zagrebu vidjeti kakva je situacija s njime. I Mate Skelin je dobio udarac u prst zbog čega ne može normalno stisnuti šaku.\”

Sutra Cibona gostuje u Laškom, a cilj je pprenikuti niz poraza na gostovanjima: \”Odradit ćemo jedan trening u subotu i u nedjelju pokušati odigrati što bolje, prekinuti niz poraza na gostovanjima. Utakmice se igraju svaka tri dana tako da nemamo vremena previše za jadikovke. Nadamo se svi da će već u Laškom biti prekinut taj niz i da ćemo se iz Slovenije vratiti s pobjedom u džepu.\”