Cibona VIP sutra u Draženovom domu dočekuje momčad Partizana. Utakmica je na rasporedu u 17:00 sati, uz prijenos na Nova TV.
Nakon poraza od Hemofarma i Olympiacosa, Ciboni treba pobjeda i podrška sa tribina. Unatoč tome što se ove godine igra Final Eight, Cibona ne kalkurira: “Činjenica je da se ove sezone igra i Final Eight pa svi nešto kalkuliraju, iako u Goodyear ligi kod kuće barem svi nastoje pobijediti. S naše strane nema govora o nekim kalkulacijama. Neovisno o činjenici da se s Partizanom nalazimo i u istoj skupini Eurolige.” komentira susret Andrej Štimac, jedan od boljih na utakmici s Grcima.
Partizan je očito revoltiran što uopće igra u Goodyear ligi, pa često za utakmice rade velike rošade u momčadi. Primjer je i susret u Trnskom protiv Zagreba. No, ponavljam, za nas je utakmica jako važna, ako i ne toliko zbog plasmana, a onda zbog naših gledatelja. Mi se za Partizan pripremamo kao da dolaze u najjačem sastavu, i uopće se ne opterećujemo njihovom možebitnom postavom u nedjelju. Jer, ne želimo ući u seriju poraza, nakon izgubljenih utakmica u Vršcu i doma od Olympiacosa treba nam jedna pobjeda, kao ohrabrenje prije susreta 3. kola Eurolige u Istanbulu protiv Efes Pilsena,” dodaje Štimac.

Što se tiče ozljeda, Morović je u petak trenirao, iako je još uvijek njegov nastup upitan.
Partizan dolazi nakon velikog poraza u EL od Estudijantesa, a glavna tema pred utakmicu u Zagrebu je dolazak, točnije nedolazak SCG reprezentativca u Zagreb, Milana Gurovića.
Iako je svima poznato, ponovimo još jednom: na njegovoj lijevoj nadlaktici istetoviranje lik četnička Draže Mihajlovića. Kako je Zakon RH jasan, čim bi skinuo trenirku, djelatnici MUPa bi ga priveli zbog kršenja zakona.
Iz tog razloga, Partizan nije doveo Gurovića u Zagreb, jednako kao što i Malaga učinila prije dvije sezone u utakmici EL.