Na pressici koja je održana pred susret 13. kola Eurolige, novinarima su svoje prognoze rekli trener Anzulović i pojačanje Joke Vranković.

Iako je Cibona osigurala drugi krug, cilj je biti što bolje plasirana momčad nakon prvog dijela natjecanja i, naravno slaviti još jednom pred svojim navijačima.

Dražen Anzulović:”Konačno smo imali nekoliko dana između dviju utakmica, tako da smo u ponedjeljak trenirali dosta jako. Svi su oporavljeni osim Mamića, tako da mogu računati na 13 igrača za utamicu protiv Lottomatice. Utakmica je za nas vrlo važna jer bi pobjedom osigurali drugo mjesto što bi bio veliki uspjeh za nas. Roma je kvalitetan tim s odličnim pojedincima. Oni su također u igri za TOP16, tako da ne očekujemo laganu utakmicu. Trebamo igrat agresivno u obrani i sve će ostalo biti lako.”

Joke je kratko dodao:”Ozljeda stopala je iza mene, i nadam se da ću biti u mogućnosti pomoći svojoj momčadi. Gledao sam Lottomaticu nekoliko puta ove sezone i vidio sam da njihova igra temelji na šutu iz vana. Ako budemo igrali dobru obranu i smanjimo njihvov šut slaviti ćemo i u 13. kolu. Ipak, moramo biti oprezni i hrabri kako bi našim navijačima poklonili još jednu pobjedu u Draženovu domu i potvrdili nepobjedivost na domaćem terenu.”

Što se tiče nagradne igre, danas su izvučeni dobitnici. Imena su Danijel Kučak, Branimir Ladušić, Domagoj Frisch, Ivona Vidoš & Ante Čorić. Sretnici su u svoj mailbox dobili informacije kako će podignuti karte, a ostalima želimo više sreće drugi put.