Iako su gosti planirali iznenaditi Cibonu VIP, +50 nakon 40 minuta pokazuje da u tome nisu uspjeli. Konačnih 116:66 (29:12, 29:17, 33:23, 25:14) veseli Anzulovića angažmanom koji su večeras pružili svi: od Penna i Rimca, preko Sesara i Poljaka, do najmlađih Omerhodžića i Ugrinoskog. Vukovi su ušli vrlo motivirano u susret, što možda najbolje može odrediti igra Slavena Rimca, koji je za 12:30 minuta ubacio 21 poen, promašivši samo jednu tricu i jednu dvicu. Već krajem prve četvrtine razlika je bila +19. Njemu uz bok je bio Josip Sesar s također 21 ubačajem za 30 minuta uz 7 dodavanja. Value index Cibone VIP na poluvremena je bio 83, na kraju utakmice nevjerojatnih 156, što je vjerojatno rekord Goodyear lige, a vjerovatno i Eurolige. Cibosi su imali čak 26 asistencija čemu su pridodali velikih 40 skokova.

Zula je svim igračima dao priliku, a zapažene su role odigrali Damir Omerhodžić koji je za 15:30 minuta ubacio 9 poena (od čega 2 trice uz 6 skokova i 1 asistenciju), te Aleksandar Ugrinoski, koji je u 10 minuta posljednje četvrtine ubacio 2 poena, uz 3 asistencije.

Na pressici je Dražen Anzulović, trener Cibone VIP rekao: ?Čestitam svojim igračima na pristupu, htio bih da u svakoj utakmici igramo ovako angažirano. Odigrali smo vrlo kvalitetno i uvjerljivo pobijedili. Što se Rimca tiče, posjeo sam ga na klupu jer je sam tražio izmjenu. Omrhodžićem i Ugrinoskim sam također zadovoljan. Omerhodžić je sve češće na treninzima među 10, a Ugrinoskog priključujemo po potrebi prvoj momčadi.?

Nenad Trajković, trener Banjalučke pivare, nije bio razgovorljiv: ?Nismo niti očekivali pobjedu, ali smo očekivali da ćemo naići na umornog domaćina od puta u Istanbul. Imamo problema s ozljedama igrača, pa smo htjeli isprobati neke košarkaše, no u ovoj utakmici to je bilo nemoguće. Probali smo ih iznenaditi, ali nismo napravili ništa.?