Nakon odličnog završetka 2003. godine pobjedom nad Ülkerom u ponovljenoj utakmici 5. kola EL pred prepunim Draženovim domom, Zulu su dočekale dvije loše vijesti: Mamić koji je dulje vrijeme bio ozlijeđen neće biti spreman još neko vrijeme jer u srijedu ide na operaciju stopala. Ako tu pridodamo i Štimčevu ozljedu skočnog zgloba (dva tjedna pauze) Ciboni neće biti lako kod Krke. Unatoč tome, Cibona ide na pobjedu u večerašnjem susretu:”Mi želimo na Final Four Goodyear lige i naša obaveza je pobjeđivati. S igrom kakvu smo prikazali protiv Ülkera možemo pobijediti, ne samo Krku, već i mnogo drugih momčadi. Ako želimo podršku gledatalja kao protiv Ülkera, onda su nam takve igre prioritet.”
Ipak, dobra vijesti je da Zula može računati na potpuno oporavljenog Rimca koji više ne osjeća posljedice gripe koja ga je držala 10ak dana.

U 2. kolu GYL (7.10.2003) Cibona je dobila Krku s 10 razlike (96:86), ali su gosti 5 minuta prije kraja imali prednost od 4 koša (77:73)…Istina imala je Cibona i +15…