Pressicu je otvorio gostujući trener Ataman koji je razlog poraza vidio u odličnom otvaranju susreta:”Cibona je na samom početku utakmice serijom trica i lakih koševa, uz odličnu igru u obrani napravila seriju 17:0 koju više nismo mogli sustići. Mi smo krenuli s četiri mala, ali to nije urodilo plodom. Nakon 7-8 minuta igre igrači su igrali na svoju ruku i nisu poštivali dogovor prije utakmice, te nakon -33 više nismo mogli natrag.”

Oporavljeni Zula, na pressicu je došao vidno izmoren ali i zadovoljan. Ipak, i nakon ove pobjede našao je zamjerku svojoj momčadi:”Mislim da smo 23 minute igrali vrhnusku košarku, ali tada je smo počeli komplicirat, prestali smo igrat obranu i dozvolili smo Ulkeru da bude non-stop tu negdje. Istina da nisu nikada došli ispod 10 razlike, ali su smanjli prednost na 11 koševa. U konačnici, koš razlika može na kraju i odlučivat koja momčad ide dalje. Možda je i bolje da smo ponovno igrali ovu utakmicu, jer +11 je puno bolje od +1:-).”

Novinari Jutarnjeg lista su željeli čuti komentar na izjavu trenera Ulkera:”Ha, ne bi rekao da je gosp. Ataman pogriješio. Oni su pokušali s četiri mala igrat agresivnu i brzu košarku ali nisu uspjeli. Ja bi osobno volio da on opet tako pogriješi.”

Za kraj Zula je još jednom čestitao Božić i zaželio sretnu Novu 2004. godinu.